Primera victòria de la temporada per al Rugby Mataró

L'equip mataroní va superar per un resultat ajustat el Badalona

L'equip del Rugby Club Mataró, després de dues derrotes força contundents, va obtenir el passat dissabte la primera victòria de la temporada en el partit jugat al Camí del Mig contra el Badalona.

RC Mataró - Manresa

Va ser un matx molt igualat i que al descans dominaven els badalonins. Però en la segona part l'equip local va estar molt fort en defensa i va millorar l'efectivitat en atac per fer-se amb el triomf per 20-15.

El quinze inicial el van formar Santi Vargas, Miquel López, Andreu Valls, Carlos Garcia Parrado, Elm Mora, Adrià Rincón, Roger Font, Germàn Rodríguez, Pol Roca, Manuel Cabrera, Pablo Garcia, Pedro De Cea, Víctor Payerol i Flavio Quiroga. Després van entrar David Rubio, Pedro Ninci, David Garcia, Julián Matías Vargas i Marc Godoy.

La classificació queda així: FC Barcelona Blau 11, Químic i Manresa 9; Terrassa 5, Sant Cugat B i RC MATARÓ 4, Badalona 1.

El pròxim cap de setmana l'equip mataroní visita el Sant Cugat B, en la quarta jornada d'aquesta fase prèvia del Campionat de Catalunya, en un partit molt important si es vol estar entre els quatre primers que disputaran la Divisió d'Honor Catalana.