El CV Mataró Caliu comença guanyant a 1a Catalana

L'equip de David Casas va guanyar amb solvència a Olot (0-3)

181001Vo_FemeniCVM

Bon començament de temporada del CV Mataró Caliu que després del descens de categoria estatal, torna a competir a la màxima categoria catalana.

El primer partit a la pista de l’Olot, un dels equips de la zona alta de la classificació de la temporada passada, era una prova per veure en quines condicions es troba un equip que s’ha renovat força i que ha canviat de tècnic. David Casas és el nou entrenador i compagina aquesta tasca amb la direcció esportiva del club.

A més de les novetats del tècnic i de les incorporacions de jugadores juvenils del club i d’Anna Ramon, Andrea Molinero i Eva Acevedo, les tres provinents del Premià de Dalt de primera nacional, també és nou el patrocinador de l’equip, que aquesta temporada serà el restaurant Caliu.

L’equip, que ha patit algunes lesions durant el primer mes de treball, va fer un partit molt seriós i en tot moment va dominar el joc i el marcador. Només el tercer set va ser igualat però les mataronines sempre van ser superiors a les locals en el servei i el joc a la xarxa.

CV Olot 0-3 CV Mataró Caliu

CV Mataró: Anna Ramon, Ivette Callorda, Marta Guerrero, Eva Acevedo, Andrea Molinero, Montse Carvajal, Mariona Rubio, Alba Sánchez, Bea Cívico, Maria Garcia, Violant Pérez i Andrea Jiménez.
PARCIALS: 17-25, 20-25 i 23-25

La propera jornada el Mataró, rep el Barberà, el dissabte a les 19:30 a l’Euskadi. Les vallesanes van guanyar també el seu partir de la primera jornada per 3 sets a 1 al Prat.