Tercera victòria consecutiva del femení del Rem Mataró

La van aconseguir en la 3a regata del campionat de llagut a Sant Jaume d'Enveja

Diumenge passat els equips de Rem Mataró van tornar a desplaçar-se a les terres de l’Ebre per a disputar la tercera regata de la lliga catalana de llagut a Sant Jaume d’Enveja. Les bones condicions climatològiques van afavorir a que els equips mataronins fessin unes bones cronometrades, on les noies del sènior femení van tornar a liderar la classificatòria de la seva categoria.

180719Rem_Regata3

Ja a la regata, les mataronines van tornar a demostrar la seva perfecte sintonia dalt del llagut, aconseguint marcar una distancia considerable vers les seves rivals des de la primera ciavoga. Seguides de Rem Badalona i el Club Nàutic de Premià, l’equip femení va guanyar la regata, ampliant així la distància que les separava del segon classificat de la lliga, les companyes de Premià.

En les altres categories, l’equip veterà masculí va aconseguir mantenir la quarta posició de la classificatòria, mentre que les veteranes femenines van liderar la regata de final B.

La nota negativa de la jornada la va protagonitzar la organització de la Federació Catalana de Rem, que degut a varis errors i incompliments de la normativa de celebració de regates, va perdre els temps de les cronometrades dels absoluts masculins. En senyal de protesta per a la falta de professionalitat, els clubs van decidir no participar en la regata d’aquesta categoria.

La propera jornada se celebrarà el 29 de juliol a Badalona.

 

Autor de la foto: Marta Moreno