Dos podis del Rem Capgrossos Mataró al campionat català de llaüt

Els equips sènior femení i veterà masculí van quedar en tercer lloc

El passat diumenge 6 de maig es va disputar a Banyoles el Campionat de Catalunya de Llaüt Mediterrani. Amb aquesta prova es tancava la temporada d’enguany d’aquesta embarcació. Malgrat la pluja es van poder disputar totes les classificatòries i finals. Rem Capgrossos de Mataró hi va participar amb les ja habituals quatre tripulacions competitives i va aconseguir dos podis, en sènior femení i veterà masculí.

L'equip sènior femení es va classificar per la final A de la seva categoria. Allà va disputar el podi amb les tripulacions de Club de Rem Badalona, Club Nàutic Palamós i Club Natació Badalona. En una final dominada per les de Rem Badalona, altra vegada l’emoció va ser en la lluita per la segona plaça entre Rem Mataró i el Natació Badalona. Finalment les capgrosses van acabar en tercera posició dos segons per darrere de les badalonines. Així doncs, la tripulació sènior fèmina també va acabar pujant al tercer graó del podi per segon any consecutiu.

En la categoria absoluta masculina la tripulació de Rem Capgrossos Mataró es classificà per a la final B. En aquesta es varen enfrontar a Vent d’Estrop Cambrils, Xino-Xano Deltebre i el Club Nàutic Bétulo. Els mataronins varen acabar la seva final en quarta posició quedant, finalment, en vuitena posició del Campionat.

180509Rem_Seniormasc

L’equip veterà femení en unes semifinals molt competides va classificar-se per a la final B on s’enfrontà a les tripulacions de Santa Cristina, Torredembarra i el Real Club Marítim de Barcelona. En una final molt disputada les mataronines van acabar en tercera posició a només dos segons de les segones, Club de Rem Santa Cristina. D’aquesta manera les veteranes van acabar la competició en setena posició.

I finalment l’equip veterà masculí, que venia de guanyar l’última regata de la Lliga de Llaüt va aconseguir classificar-se per la final A i així optar a podi. En una final molt ajustada en què es van disputar la segona posició amb Torredembarra, finalment van acabar quedant en tercera posició només mig segon per darrere d’aquests. Amb aquest resultat els veterans pujaven al tercer graó del podi per primera vegada i apuntant alt de cara la temporada de Llagut Català.

180509Rem_Veteramasc

La propera cita de competició oficial del club serà ja en el si de la temporada de Llagut Català que començarà el proper 17 de juny a Palamós amb la primera regata de la Lliga.