Dotzena victòria seguida de l'Iluro HC que li dona l'ascens a 1a Catalana

Amb un empat en l'última jornada (5 de maig) a Castelldefels fins i tot pot ser campió

Iluro HC - Barcelona stick

L'equip masculí de l'Iluro Hockey Club està fent una temporada sensacional i després de guanyar el passat diumenge a casa davant el Barcelona Stick, ha atrapat al líder el Castelldefels, que va perdre al camp del HCJ Sant Cugat, tercer classificat. Però el més important és que matemàticament assoleix l'ascens a 1a Catalana, retornant a la categoria perduda la temporada passada.

Iluro HC - Barcelona stick

L'equip taronja no ho va tenir fàcil davant el quart classificat, el Barcelona Stick, i va guanyar per un mínim 2-1, amb gols de Ferran Reig i David Minguillón, que li van permetre aconseguir la seva dotzena victòria consecutiva.

Iluro HC - Barcelona stick

D'aquesta manera, a falta d'una jornada, l'equip de l'Iluro HC empata a 31 punts en el lideratge amb el Castelldefels i té el tercer, el HCJ Sant Cugat a 3 punts amb el golaverage particular guanyat, i per tant té assegurada una plaça d'ascens. Un empat a Castelldefels, a més, donaria el títol a l'equip de l'Iluro que a la primera volta va guanyar per 3-0 aquí a Mataró.

180424HH_Iluropuja

La plantilla de l'ascens

Formen la plantilla d'aquest equip que ha aconseguit l'ascens: Oriol Massaguer, David Minguillón, Martí Zamora, Asensi Garcia, David Montero, Joan López, Jesús Ramírez, Nelson Garcia, Carles Garcia, Arnau Pons, Ferran Pons, Pau López, Roger Carbonell, Adrià Velilla, Jan Puig, Jaume Martí, Héctor Caballero, Litus Ballbé, Bernat Olivares, Tomás Angusto, Ferran Reig i Sergio Torres (porter).
L'entrenador és Pablo Sainz, el segon entrenador és Jorge Towse i delegades Luciana Moize i Rosa Tejedor.

Derrota de l'equip femení

Ben diferent la marxa que porta l'equip femení que a la fase final només ha sumat un punt i ha baixat fins el 6è lloc. El passat dissabte va fer un bon partit al camp del líder, el CD Terrassa, però va caure per 2-1.