El Rugby Club Mataró es retroba amb el triomf després d'un mes

Va guanyar a Poble Nou i es reactiva a la classificació

El Rugby Club Mataró es va retrobar amb el triomf un mes després de la darrera victòria. Pel mig una derrota, una jornada de descans i un partit no jugat davant un equip que ha acabat abandonant el campionat. I aquest dissabte per fi victòria a la Mar Bella davant el CN Poble Nou B, un rival directe, que estava tres punts per sota. Ara l'equip mataroní se situa en sisè lloc, però a només dos punts del tercer.

Rugby RC Mataró - Castelldefels

Va ser un partit vibrant amb molt assajos. Es va entrar als deu minuts finals amb empat a 15 al marcador, amb tres assajos per banda, els dels mataronins a càrrec de Pedro De Cea, Germán Rodríguez i Pablo García. Però un cop de càstig va servir per avançar l'equip local, forçant el RC Mataró a un esforç final en el qual Roger Font va fer l'assaig del triomf i Andreu Valls el va transformar per posar el definitiu 18-22 al marcador.

La classificació està així: CRC Terrassa 39, Spartans Granollers 36, Castelldefels i Sabadell 29, Torroella Senglars 28, RC MATARÓ 27, Poblenou B 20, Barcelona Grana 15, Badalona 13, Osona 12, BUC B 9, Martorell 8.