L'UEC LG Mataró cau davant el Bordils i perd la 1a categoria estatal

L'equip mataroní ha perdut 1-3 i s'hauria salvat caient per 2-3

L'equip femení del Club Voleibol Mataró que aquesta temporada ha debutat a la 1a Categoria Estatal tenia el dissabte un partit important davant el CH Bordils, ja que en ell s'hi jugava la permanència a la categoria, i no l'ha pogut aconseguir.

Volei UEC LG Mataró - Bordils

Com havíem dit a la prèvia l'equip mataroní no depenia d'ell i havia de fer un punt més que el del Phisiup Zaragoza a Castelló, ja que estaven empatats a punts i en el desempat sortia afavorit l'equip manyo. I no ha pogut ser. L'equip saragossà ha perdut per 3-0 davant l'Illa Grau a Castelló i per tant l'equip mataroní n'hagués tingut prou amb perdre per 2-3 i sumar un punt. Però davant l'equip gironí del Bordils, al qual s'havia derrotat a la primera volta en terres gironines, els nervis han jugat una mala passada i s'ha perdut per 1-3.

L’equip mataroní ha quedat en la darrera posició, amb els mateixos punts que Saragossa (que se salva) i Lleida, però amb menys victòries (només 5) que aquests dos equips que en tenen 7 i 6 respectivament. La primera divisió estatal femenina de voleibol no tindrà al Mataró la propera temporada, si no hi ha una reestructuració de la competició.

Volei UEC LG Mataró - Bordils

L'equip local ha començat bé dominant en tot moment el primer set i guanyant-lo per 25-17. Però quan tot anava bé, la clau del partit i del desenllaç final, va ser la lesió, a començaments del segon set, de la lliure titular i una de les líders de l’equip Ivette Callorda. Un trencament al bessó de la cama dreta va impedir continuar la seva participació i malgrat l’entrada de la lliure suplent, Júlia Villar que va fer un bon partit, els nervis i la pressió van aparèixer en un equip que estava jugant molt bé. Les cares i el joc de les locals es van veure molt afectades i el Bordils poc a poc va donar la volta al marcador i va guanyar els sets restants per 19-25, 20-25 i 20-25.

El masculí perd a Manresa

L’equip masculí va perdre a Manresa per 3-1. Tot i això, els nois que entrena la Míriam Esqué continuen fora de les posicions de descens, en la tercera posició, d’un grup on el cinquè i el sisè perden la categoria. No tornen a jugar fins el 21 d’abril, amb un nou derbi a l’Euskadi davant del CV Alella.