L’UEC LG Mataró perd en el derbi maresmenc de la 1a Estatal de voleibol

Tot i la derrota arriba a la última jornada encara amb possibilitats de salvació, tot i que no depèn d'ell

Nova derrota de l’UEC LG Mataró que va fer un mal partit i va perdre clarament a Premià de Dalt, en el derbi maresmenc de la 1a Estatal. Les locals, molt millors durant  tot el partit, superaven una vegada i una altra la defensa de les mataronines que no van tenir cap opció en cap dels sets, que van ser pràcticament calcats acabant amb resultats de 25-16, 25-18 i 25-18.

Amb aquesta derrota, l’equip mataroní és el cuer a falta d’un partit, i dos equips perden la categoria. Tot i això, el Lleida, amb els mateixos punts que el Mataró, ja ha jugat i perdut el partit de la darrera jornada (Lleida - IBSA Canàries 1-3) i segur que baixa. L’altre equip que baixarà serà el Saragossa o el Mataró, que estana empatats a 18 punts, amb l'average favorable a les aragoneses.

Volei CV Mataró - Saragossa

L’UEC LG Mataró necessita sumar un punt més que el Phisiup Saragossa en la darrera i dramàtica jornada de lliga, que es disputarà aquest proper cap de setmana.
El Mataró, rep el Bordils, un equip de la zona baixa, que ja s’ha salvat i a qui l’equip mataroní va guanyar en la primera volta a Girona. El Saragossa juga a Castelló, contra el tercer classificat, un altre equip que no es juga res en l'últim partit.

Dissabte a les 19:45 a l’Euskadi, es viurà doncs un partit dramàtic, on el Mataró, està obligat a guanyar i a mirar de reüll el que passi a la mateixa hora a Castelló. Si el Saragossa suma 3 punts, ja no hi ha opció, en tots els altres casos, n’hi ha prou sumant un punt més, fins i tot perdent per 2 a 3 si les aragoneses no puntuen.