L'UEC LG Mataró es complica la permanència a 1a Estatal de voleibol

Va perdre a la pista del Monjos i torna a estar en zona de descens quan falten dos partits per acabar la lliga

Nova derrota de l’UEC LG Mataró que a dues jornades per acabar la competició de la primera divisió estatal, ha caigut fins l’onzena posició i se situa novament en la zona descens.

El Mataró va començar el partit amb bones expectatives a la pista de Santa Margarida i els Monjos, però va aguantar només els dos primers sets. El primer va ser per les locals però per un ajustat 25-21. El segon set, en canvi, va ser dominat per les jugadores d’Agustin Correa que, amb relativa facilitat, es van imposar per un clar 16 a 25.

Volei CV Mataró - Sant Cugat

Però amb l’empat les mataronines es van desinflar i les locals ho van aprofitar per guanyar amb molta comoditat el tercer i el quart set per 25-11 i 25-12.

La derrota del Mataró, sumada als altres resultats, deixen a l’equip en zona de descens amb els mateixos punts que el Lleida, que queda fora del descens pel golaverage, i amb els dos equips amb tres punts d’avantatge al  Saragossa, que sembla clar que serà un dels dos equips que perdran la categoria.

Falten només dues jornades per acabar el campionat, dues jornades on l’emoció i el patiment està garantit. La propera jornada el Mataró, juga diumenge al migdia el derbi a Premià de Dalt, l’altre equip maresmenc de la categoria, que està còmodament situat a la zona mitja de la classificació. En la primera volta, el Mataró va donar la sorpresa i va guanyar per un contundent 3-0 en un dels millors partits de la temporada.

I en la darrera jornada rebran el Bordils, un equip que està un punt per sobre en un matx que podria ser a cara o creu.

Els nois guanyen a Sant Boi

Partit molt emocionant el del sènior masculí a Sant Boi. Els nois que entrena la Míriam Esqué van assolir una nova victòria molt treballada, amb parcials de 25-23, 18-25, 25-20, 22-25, 15-17. i continuen a la zona alta de la classificació de la fase de permanència a 1a Catalana. Fins a 4 jugadors del juvenil van jugar degut a les moltes baixes de l’equip i tots van tenir un paper destacat.