L’UEC LG Mataró perd amb el líder però continua fora del descens

Queden tres jornades d'alta tensió a la 1a Estatal femenina

A falta de tres jornades per acabar la primera divisió estatal de voleibol femenina, l’UEC LG Mataró, continua fora de les places de descens, tot i perdre aquesta setmana per 1 set a 3 contra el CV Vall d’Hebron, líder de la categoria.

Volei CV Mataró - Barça

Les mataronines van sorprendre al rival, amb un primer set molt fort, gràcies a l’alta intensitat i la bona col·locació en defensa, que permetia, una vegada i una altra aixecar els forts atacs de les jugadores del Vall d’Hebron, que va començar el partit amb poca tensió. Al final un esperançador 25-18 a favor del Mataró.

La resta de sets van ser ben diferents. L’equip visitant va demostrar que és el millor equip de la categoria i no va deixar escapar l’oportunitat d’una nova victòria, la superioritat física i tècnica va ser molt evident i les jugadores d’Agustín Correa no van poder fer res per evitar una nova derrota.

L’equip continua fora del descens, en la desena posició, amb un punt de marge sobre Lleida i  tres sobre el Saragossa, els dos equips que, a hores d’ara, perdrien la categoria. A més d’aquests tres equips hi ha el Bordils, en la novena posició i un punt més que el Mataró. Les tres jornades que resten serviran per decidir quins dos equips baixen i quins dos equips mantenen la categoria.

El proper dissabte l'equip del CV Mataró visita al Monjos un equip de la meitat de la classificació, que a la primera volta va guanyar per 1-3 al pavelló Euskadi.

UEC LG Mataró 1-3 Vall d’Hebron

UEC LG MATARÓ: Deme Roldan, Lorena Maldonado, Montse Carvajal, Alba Montiel, Marina Mañas, Ivette Callorda, Sandra Campo, Irene Tarradellas, Angie Soldevila, Mariona Rubio, Bea Civico,  Julia Villar, Alba Sànchez (juv).
PARCIALS: 25-18, 17-25, 16-25, 15-25

 

L'equip masculí guanya  al Vilafranca

Bon partit del sènior masculí que va guanyar per 3 sets a 1 al Vilafranca, en matx de la fase de permanència a la 1a Catalana.

Els dos primers sets van ser molt igualats i es van decidir per la mínima, un per cada equip (28-26 i 22-25). A partir del tercer set, els locals van millorar molt la construcció ofensiva i els jugadors del Vilafranca no podien frenar l’atac mataroní que va guanyar-los per 25-16 i 25-18.

Amb aquests tres punts l’equip es situa provisionalment a la segona posició, fora dels llocs de descens. La propera jornada l’equip juga a Sant Boi, un equip al que ja van guanyar clarament el passat 10 de febrer per un contundent 3 a 0.