Primera derrota del Rugby Club Mataró a 1a Catalana

Va cedir davant els Senglars de Torroella de Montgrí, un els equips forts de la Lliga

Aquest diumenge passat, els del Maresme visitaven un dels rivals forts de la Primera Divisió Catalana, el Club de Rugby "Senglars" de Torroella de Montgrí. Després d’haver guanyat a les dues primeres jornades de lliga, els de Mataró disposaven d’una ocasió immillorable de situar-se líders en solitari, però no va poder ser i van acabar caient per 19-10, després d'un partit molt físic.

180122Ru_TorroellaRCM2

I això que el partit va començar de cara pels visitants, que al minut vint, després d’una puntada endavant amb el peu, Guillaume Duspara aconseguia plantar l’oval darrera de la línia de marca rival. El joc, molt disputat, seguia oferint ocasions per tots dos equips i poc més de deu minuts després del primer assaig, en una jugada d’atac i continuació, els homes grans de Mataró anotaven de nou, gràcies a Matías Amil. Per desgràcia l’alegria visitant no va durar gaire i només tres minuts més tard encaixaven un assaig en una jugada ben trenada dels empordanesos, que a més van transformar. Amb el marcador de 7-10 es va arribar al descans.

180122Ru_Torroella-RCM1

A la represa, els locals van sortir molt motivats i van aconseguir anotar dues vegades més en poc més de quinze minuts. Els maresmencs, amb la pressió de la remuntada, van cometre errors de mans, que van acabar deixant-los sense opcions d’acostar-se en el marcador. Un partit molt físic i victòria merescuda pels de Torroella que, amb un partit menys, empaten a punts amb el Mataró. El Terrassa lidera ara la lliga.

Van jugar: Amil, Payerol, Godoy, Guzmán, Duspara, Germán Rodríguez, Power, Bleda, Cabrera, Valls, De Cea, Font, Rincón, Roca, Nunci, David García i Mora.

El proper enfrontament del Rugby Club Mataró és contra l'Osona, aquest cop a casa, al Municipal del Camí del Mig, on s’espera un gran ambient com és habitual.