Primera victòria de l'UEC LG Mataró a 1a Estatal de voleibol

L'equip d'Agustin Correa va guanyar a Saragossa en el primer partit del club fora de Catalunya

L’UEC LG Mataró va aconseguir la seva primera victòria a la 1a divisió espanyola en la quarta jornada del campionat. En el primer desplaçament de l’equip (i de la història del club) fora de Catalunya, va guanyar en un emocionant i llarguíssim partit de gairebé 2 dues hores i mitja a l'Almozara de Saragossa per 2-3.

Volei CV Mataró - CN Sabadell

Les noies que entrena Agustín Correa van guanyar el primer set de forma clara per 18 a 25, però les aragoneses van reaccionar i en un inacabable segon set, es van imposar per un sorprenent 32-30. La derrota en el segon set, va afectar a les mataronines que van perdre també el tercer per 25 a 22 i van veure com el partit se’ls complicava molt.

La reacció del Mataró en el quart, va permetre empatar el partit a dos i forçar un cinquè set definitiu. La igualtat va ser la tònica de l’últim set. En els punts finals, el major encert de les visitants va tancar el parcial amb un 13 a 15 que significava la primera victòria de l’UEC LG Mataró.

Amb aquesta victòria, les mataronines abandonen l’última posició de la classificació, que ara ocupa el CECELL Lleida, precisament el proper rival del Mataró, dissabte a les 18:00 hores a l’Euskadi, en un partit molt important per intentar sortir de la zona baixa.

Nova derrota del masculí

L’equip masculí, va patir dissabte la segona derrota consecutiva, en perdre contra l’Alella per 1-3.

El CV Mataró va començar bé el primer set, imposant-se en els punts finals i guanyant per 25 a 21. La igualtat entre els dos equips va marcar els següents dos sets, que es van decidir per la mínima i amb un major encert dels visitants que van guanyar per 23-25 i 26-28. La pèrdua del segon i el tercer set, va afectar molt als locals que no van poder reaccionar en el quart i van caure per 19-25.

La propera jornada, el Mataró jugarà a la pista del Torredembarra, actual líder de la categoria.