La Pia&Go: una cursa solidària a Mataró

Vol donar suport als programes d’ajut a persones refugiades i desplaçades i s’hi podrà participar corrent, caminant o amb bicicleta

Pia & Go

El pròxim 29 d'octubre l’Escola Pia de Catalunya organitza la seva primera cursa solidària a Mataró: la Pia&Go. Es tracta d'un esdeveniment obert a tothom amb uns recorreguts que es poden completar corrent, caminant o en bicicleta. Els participants poden escollir entre recorregut d’expert o d’iniciació en cada modalitat. Les pistes d’atletisme seran el punt de sortida i allà s’oferiran activitats i animacions per a petits i grans al llarg de tot el matí. Esperen que la cursa tingui presència a tot el territori català i que es converteixi també en una trobada per a esportistes i ciutadans.

Dos objectius

Es proposen promocionar l'activitat física i fomentar la solidaritat, un doble objectiu que ha motivat el naixement de la Pia&Go. Per aquest motiu, els diners recollits es destinaran a l’ajut dels refugiats i desplaçats que Acció Social d’Escola Pia Catalunya atén des de la seva arribada.