L'UEC LG Mataró perd en el seu debut a la 1a Estatal de voleibol

Va caure davant un Sabadell molt superior, mentre el masculí debutava amb victòria a 1a Catalana

Volei CV Mataró - CN Sabadell

Poques opcions va tenir dissabte el Club Volei Mataró en el seu debut a la 1a Estatal davant un CN Sabadell, que va ser clarament superior i que sempre va anar per davant en el marcador.

UEC LG Mataró 0-3 CN Sabadell

Les locals van tenir moltes dificultats per superar el bloqueig i la defensa de les jugadores del Sabadell, que en canvi podien contraatacar i puntuar amb relativa comoditat.

Els tres sets van ser pràcticament calcats (17-25, 19-25 i 17-25), amb les visitants ràpidament per davant en el marcador i les jugadores del Mataró que es mostraven incapaces de reduir les distàncies. El Sabadell, un equip amb molta més experiència i amb aspiracions ben diferents del Mataró, va ser superior en pràcticament tots els aspectes del joc.

Volei CV Mataró - CN Sabadell

L’UEC LG Mataró, necessitarà encara força temps per acabar d’ajustar totes les incorporacions, es tracta d’un equip pràcticament nou i aquest fet es va notar durant el primer partit a la primera divisió estatal.

La setmana vinent el Mataró, va al camp del Sant Cugat, i en quinze dies rep al Barça, el calendari, molt difícil a les primeres jornades, tampoc ho posarà gens fàcil a les jugadores d’Agustin Correa.

Volei CV Mataró - CN Sabadell

Victòria ajustada del Masculí, en el primer partit

Per la seva part l'equip masculí va debutar a primera catalana, guanyant per 2-3 a la pista de la Blume (centre de tecnificació de Catalunya), en un partit molt igualat i en què els mataronins van aconseguir la victòria en un camp a priori molt complicat. Els parcials van ser de 25-19, 23-25, 21-25, 25-23 i 10-15.

L’aportació dels jugadors juvenils va ser clau ja en la primera jornada, igual que ho serà en la resta del campionat.