Club Volei Mataró queda tercer a la 1a fase de la Lliga Catalana

L'equip va estrenar nou patrocinador i el seu nom oficial serà UEC LG Mataró

El poliesportiu Euskadi va ser, dissabte a la tarda, seu d’un dels triangulars, de la primera fase de la Lliga Catalana de Divisió d’Honor de Voleibol, competició en què participen els 9 equips catalans de la 1a divisió estatal femenina.

170925Vo_CVMataró

L’ UEC LG Mataró, nom oficial de l’equip femení del Club Voleibol Mataró aquesta temporada, va perdre el primer enfrontament davant el Bordils per dos sets a zero, en un partit marcat pel nerviosisme de les locals que debutaven a la categoria. A més, al Mataró, un equip amb moltes cares noves a la plantilla, amb nou entrenador, Agustín Correa, i en plena fase de construcció, li va costar molt entrar en el partit.

Volei CV Mataró - CV Ametlla

Després d'aquest partit el Bordils va perdre davant el Sant Cugat B, el clar favorit per guanyar el triangular, per 2-0.

L’últim partit de la jornada enfrontava a les locals amb les vallesanes, en un partit, a priori, amb pronòstic clar i favorable pel Sant Cugat. Però les mataronines, sense la pressió ni els nervis del primer partit, van mostrar una cara molt diferent i amb un joc més ben organitzat i gracies principalment al servei i a la tasca defensiva, van sorprendre guanyant en tres sets per 25-15, 21-25 i 16-14, després d'un partit molt emocionant.

Volei CV Mataró - CV Ametlla

Finalment l'UEC LG Mataró va quedar 3r classificat del triangular pel desempat en el global de sets a favor i en contra, però va deixar una bona imatge al final de triangular.

Aquest proper cap de setmana es jugarà la 2a fase de la Lliga Catalana (possiblement a Lleida) i la setmana següent començarà la competició de lliga de 1a Estatal, a casa dissabte, 7 d'octubre a les 19:45, contra Sabadell.

Agustin Correa nou entrenador

Agustín Correa serà l'entrenador del nou projecte del CV Mataró a 1a Estatal. Ha format part, entre d’altres, del cos tècnic de la selecció espanyola absoluta. Com a jugador i entrenador de primer nivell de platja i de pista té una enorme experiència que, sens dubte, serà molt important per un club que debuta a la competició estatal.

La plantilla

A la foto de la part superior veiem la plantilla al complet. Drets a Agustin Correa (entrenador), Montse Carvajal, Marina Mañas, Clarís Garcia, Bea Civico, Ivette Callorda i Julia Villar (lliures) Alba Montiel, Àlvar Julian (president) David Casas (director esportiu). Ajupides: Alba Sànchez (juvenil), Mariona Rubio, Angie Soldevila, Lorena Maldonado, Andrea Jimenez i Sandra Campo.

Volei CV Mataró - CV Ametlla