En la mort d'Antonio Granados, un gran president, un home de ciclisme

Des de la seva creació l'any 1986 ha dirigit els destins del Club Ciclista Iluro

El passat dimarts dia 4 de juliol va morir Antonio Granados Campaña, president del Club Ciclista Iluro des de la seva creació l'any 1986, i que fins al darrer moment de la seva vida s'ha dedicat en cos i ànima a la promoció del ciclisme a la nostra ciutat. Ha estat un gran president de club i un home dedicat al ciclisme durant aquests més de trenta anys com a directiu, als quals s'han d'afegir uns quants més com a practicant en actiu.

170706Ci_AntonioGranados

Com a practicant va ser campió d’Espanya de ciclomàster (1985, 1986, 1987) i subcampió d’Espanya de tàndem per a deficients visuals fent d'acompanyant de Soledad Ibáñez (1991).

A començament dels anys vuitanta, quan encara competia, ja havia presidit la secció de ciclisme d'Esport Ciclista Mataró, però va haver-hi una escissió i va ser el primer president del Club Ciclista Iluro quan es va fundar l'any 1986. El nou club va debutar amb l'organització d'una cursa a l'Avinguda d'Amèrica disputada el dia 23 de febrer de 1986 sota el nom de “Memorial Juan de Dios Ruiz” en record d’un ciclista “amateur” de Mataró mort en un entrenament.

170706Ci_Antic

Després sota el seu impuls es va revifar molt el ciclisme en pista i van sorgir noms com els dels germans Manuel i Víctor Gonzalo, Josep Antoni Gil, Jonatahan Garrido, d'Ivan i Édgar Granados, els seus fills, David Rambla, Ismael Carrete, Montse Alonso i molts més, que van portar medalles catalanes i estatals cap a Mataró. També sota la seva direcció el club organitzà curses de cicloesport de la Copa d’Espanya, la Volta al Maresme i diverses edicions dels Campionats de Catalunya de pista en diverses categories.
 
Des d'aquí donem el condol a la seva família i a la gent vinculada al Club Ciclista Iluro. Sense cap mena de dubte se'l trobarà molt a faltar.