Gran actuació de l'AE Sincro Mataró al Campionat de Catalunya

Cal destacar les medalles d'or de Laura Garcia en solo júnior i per equips en benjamines nivells I i III

El passat cap de setmana es van disputar, a les Piscines Picornell de Barcelona, els Campionats de Catalunya de Natació Sincronitzada en les categories de base i l'AE Sincro Mataró va tenir una lluïda actuació pujant moltes vegades al podi.

170613NS_LauraVanessa

Anem a veure l'actuació en les diferents categories, anant de més grans a més petites:

CATEGORIA JÚNIOR

Cal destacar la medalla d'or aconseguida en solo de categoria júnior per Laura Garcia, que va estar acompanyada en el podi per Vanessa Ligos, que va obtenir el bronze. Aquestes dues nedadores, Laura Garcia i Vanessa Ligos, també es van fer amb la medalla de plata en duet.

170613NS_Duet

I finalment l'equip júnior va obtenir la medalla de plata amb una formació composta per Vanessa Ligos Viadé, Laura Garcia Gallemi, Bruna Busquets Fàbregas, Ona Turari Gisbert, Laura Cano Torres, Paula Albertuz Solà i Ivet Estrader Charques.

170612NS_Equipjúnior

CATEGORIA INFANTIL

En categoria infantil l'equip format per Paula Albertuz Solà, Ivet Estrader Charques, Ariadna Rico Ricis, Alba Picazo Morenilla, Aitana López Lavilla, Irina Ballo García, Magalí Alarcón Ripoll, Ariana Rafaela Mataró Mota, Anna Curos, Nuria Revelles Martí, Irati Pérez Martínez, Laia Zarco Cuadros, Regina Casino Aroca.

CATEGORIA ALEVINA

L'equip A va obtenir el 4t lloc, amb un equip format per Blanca Colominas Juanola, Helena Gallardo Reixach, Mireia Gonzalez Saguillo, Irina Mosquera Ruiz, Queralt Anson Ruiz, Daniel·la Pous Bonet, Gal·la Altarriba Aranda, Laia Fanlo Torremadé, Sara Reina Vilanova i Martina Revelles Martí, i l'equip B va obtenir el 10è lloc amb un equip format
per Laura Aragonés Massot, Mariona Pecharroman Martínez, Aina Pidal Andreu, Laia Cabotí Mora, Laia Medina Muñoz, Carla Cervelló Solsona i Telma Serralvo López.

CATEGORIA BENJAMINA

En la categoria benjamina, medalla d'or en nivell I amb l'equip format per Ona de la Plaza Jiménez, Isona Arrufat Soldevila, Emma Gallardo Reixach, Martina Rabadán Ramirez, Ona Borrell González i Abril Hernàndez Fàbregas.

170613NS_NivellI

En la categoria benjamina II van obtenir la medalla de bronze amb un equip format per Emma Alcàzar i Flores, Bianca Grossi, Lia Pidal, Andrea Miró Marmolejo, Maria Díaz Fernández, Nadia Ballo García, Jana Azemar Caparrós, Ivet Galán Vich i Lucia Garriga Funcasta.

170613NS_NivellII

I en la categoria benjamina III també van obtenir l'or amb un equip format per Maria Aguilar Lage, Maria Morón Padilla, Isabel Shuang Cui, Erica Bosch Maynou, Cèlia Forns Garcia, Carla Miró Marmolejo, Helena Guillem Villà, Claudia Rodríguez Cuenca i Debora Fraile Arrua

170613NS_NivellIII

I a nivell individual Isabel Shuang Cui va obtenir plata en la modalitat de figures.

Ara les nedadores júniors, infantils i alevins, preparen ja els Campionats d'Espanya, possiblement la darrera competició que disputaran sota el nom d'AE Sincro Mataró, ja que com vam informar a partir del dia 1 de setembre la natació sincronitzada serà una secció del Centre Natació Mataró.