Dos bons resultats dels equips de l'Iluro HC

L'equip femení va guanyar i el masculí va treure un bon empat

Els dos equips de l'Iluro HC jugaven a casa el passat cap de setmana i van treure bons resultats en la recerca dels seus objectius.

Hoquei herba Iluro femení - Hocquet

Victòria de l'equip femení

Per la seva part l'equip femení que juga a 2a Divisió va obtenir un brillant triomf per 4-2 davant el Júnior HC. Les noies d'Arseni Sañé es van veure sorpreses amb un gol inicial de les santcugatenques, però van mantenir la calma, la possessió i van crear moltes ocasions de gol i també van estar encertades en els penals córner, transformant-ne dos d'ells. I així van acabar remuntant.

Aquest cap de setmana visiten el RC de Polo, el dissabte a les 17 hores. L'equip barceloní és 11è amb 12 punts, i l'equip taronja ocupa el tercer lloc amb 27 punts a 8 del Sant Cugat, que descansa. Per tant és una bona ocasió d'escurçar la diferència.

Empat de l'equip masculí

L'equip masculí que està jugant la fase de permanència a la 1a Divisió Catalana va empatar a dos gols a casa davant ell Vallès Esportiu, un dels rivals més complicats de la fase.

El partit va començar bé, ja que dos gols d'Albert Aromí van donar un clar avantatge. Però les lesions van espatllar el que anava tan bé i els visitants van acabar empatant. En el tram final els mataronins van jugar en superioritat per una expulsió d'un jugador vallesà, però els esforços locals van ser infructuosos.

Aquest cap de setmana, també el dissabte a les 17 hores, l'Iluro HC visita el RC de Polo, equip que ocupa el 8è i darrer lloc amb 3 punts. L'equip mataroní és 5è amb 8 punts i una victòria aniria molt bé per encarrilar la permanència.