Resultats oposats per als dos sèniors del Club Volei Mataró

Mentre que les noies guanyen i jugaran la fase d'ascens, la derrota del masculí els assegura la fase de permanència

Volei CV Mataró - Barberà

Victòria clara de l’equip femení que s’assegura la classificació per a la fase d’ascens

El sènior femení va aconseguir una nova victòria que el manté en la tercera posició, i que quan falten dues jornades per acabar la primera fase, assegura la participació del CV Mataró a la Fase d’Ascens al Campionat de Catalunya de 1a divisió.

Tot i continuar amb baixes molt importants, a poc a poc l’equip va recuperant efectius i, a més a més, les jugadores del planter cada vegada que pugen aporten coses molt positives.

En el primer set, les mataronines sempre van anar per davant i només en els punts finals el Caldes va poder escurçar una mica la diferència en el marcador, al final 25-21 per a les locals.

El segon set va començar molt bé pel Mataró amb un parcial de 9 a 0, gràcies a l’efectivitat del servei que les jugadores del Caldes no podien rebre amb comoditat. A partir d’aquí, només administrant la diferència de punts les locals en van tenir prou per guanyar el set sense massa esforços.

El tercer set va ser el més fluix, la manca de concentració i una relaxació excessiva de les jugadores del Mataró, va permetre a les visitants anar sempre per davant en el marcador fins al punt 20. Per sort, les mataronines van reaccionar en els punts decisius i van poder remuntar un set que s’havia complicat excessivament, al final 25-22 per tancar el partit i assegurar la fase d’ascens.

CV Mataró 3 - 0 Caldes

CV Mataró: Desirée Pérez, Olga del Palacio, Júlia Villar, Sandra Leo, Laia Rubio, Mariona Rubio, Alba Madueño, Alba Sánchez, Mònica Cruz i Laura Ruiz. Ent. David Casas i Josep M Mármol.
Parcials: 25-21, 25-13 i 25-22

Volei CV Mataró - Arenys de Mar

Derrota del sènior masculí del CV Mataró a la pista de l’Arenys

Nova derrota de l’equip masculí del Club Voleibol Mataró, que jugarà la segona fase en el grup de permanència.

Només set jugadores de l’equip sènior van poder jugar i l’entrenadora Míriam Esqué va haver d’utilitzar fins a tres jugadors juvenils, que van fer un bon paper tot i la derrota.

Els dos primers sets van ser molt similars, el Mataró amb un joc molt seriós i ordenat van anar per davant pràcticament tot el set. Als punts decisius, però, l’experiència dels locals, líders de la categoria, va ser la clau per anotar-se els punts importants i acabar guanyant els dos sets per idèntic resultat, 25 a 22.

En el tercer set la recepció del Mataró va anar perdent precisió i els locals ho van aprofitar per guanyar el set amb més claredat, 25-15.

La pròxima jornada, el Mataró rep el Barberà a l’Euskadi el dissabte a les 16.00 hores.

Arenys 3 - 0 Mataró

CV Mataró: Àlex Servent, Pol Navas, Moisès Castillo, Nil Jurado, Marc Ramón, Marc Llinàs, Vladimir González, Alex Fernández, Sergi Mesa, Dani Nevado. Ent. Míriam Esqué
Parcials: 25-22, 25-22 i 25-15