L'Iluro Hockey Club juvenil es classifica per a la fase final estatal

Va perdre davant el Castelldefels, però obté el segon lloc en superar clarament Covadonga i Hocquet

Hoquei herba Iluro femení - Hocquet

El passat cap de setmana es va disputar al Camp Municipal de Hockey de la nostra ciutat la fase de sector del Campionat d'Espanya juvenil femení, amb quatre equips, entre ells l'Iluro Hockey Club, disputant-se les dues places que donaven accés a la fase final. I l'equip local que dirigeix Jordi Barrio, tot i haver perdut el primer partit davant el Castelldefels, va sobreposar-se i guanyant clarament els dos següents partits es va classificar per a la citada fase final.

Hoquei herba Iluro femení - Hocquet

En el primer partit del divendres, l'Iluro HC va perdre per 1-2 davant el Castelldefels, després el dissabte va superar per 5-0 el Covadonga de Gijón i finalment el diumenge en el partit que tancava la fase, i que era decisiu de cara a l'obtenció del segon lloc, va guanyar per 4-0 l'Hocquet madrileny, que el dia abans també havia perdut per un ajustat 0-1 amb el Castelldefels.

La plantilla de l'Iluro

Formen l'equip: Carla Moya, Marina Galindo, Inés Fanlo, Sara Ayter, Ana Luque, Gisel.la Llobet, Mireia Montasell, Paula Picón, Anna Maragall, Marta Dorda, Anna Tolrà, Carla Cabrera, Cristina Beltran, Natalia Tarensi, Maria Correas, Adriana Montiel, Maria Fernàndez.
L'entrenador és Jordi Barrio, amb Arseni Sañé de segon i Joan Tolrà és el delegat.

La fase final a Santander a primers de desembre

A la fase final que es disputarà a Santander entre el 3 i el 6 de desembre hi participaran els millors vuit equips estatals, l l'equip mataroní jugarà en un grup on hi haurà també el 1r de la Federació Madrilenya, el Xaloc valencià i el CH San Fernando gadità.

Hoquei herba Iluro femení - Hocquet