Derrota masculina i victòria femenina per al Vòlei Mataró

L'equip femení va guanyar un partit important davant el Granollers

El cap de setmana ha tornat a tenir els dos resultats per als equips del Club Voleibol Mataró, amb derrota per a l'equip masculí a 1a Catalana i victòria del femení a 2a Catalana, en un matx important contra el Granollers.

Volei CV Mataró - Arenys de Mar

L'equip masculí perd, tot i la millora del joc

L'equip masculí va perdre per 3-0 a la pista del Barberà, tot i haver mostrat una clara millora respecte a jornades anteriors, amb parcials de 25-23, 25-19 i 25-15.

En el primer set l'equip mataroní va anar gairebé sempre per davant en el marcador,  però les bones accions dels centrals locals van impedir al Mataró guanyar el primer parcial. La bona dinàmica en el joc va continuar fins a mitjans del segon set, on novament els locals van ser més contundents en els punts decisius. En el tercer set, la manca de recanvis, va pesar molt en l’equip de Míriam Esqué.

Van jugar: Alex Servent, Vladi González, Alex Fernandez, Marc Ramón, Èric Serrano, Marc Llinàs, Èric Neila, Sergi Mesa.

161106Vo_FemeniCVM

Important victòria del femení, tot i les baixes

L'equip femení va guanyar per 3-2 el CV Granollers, un rival directe, amb parcials de 23-25, 25-16, 16-25, 25-19 i 15-8.

L'equip mataroní tenia 7 baixes però tot i això va superar un rival directe a la classificació després d'un partit intens i vibrant.

Les errades inicials de les locals van permetre al Granollers anar sempre per davant en el marcador i emportar-se el primer set, tot i la reacció final local. En el segon, les locals van millorar, van estar molt encertades en la recepció i en la construcció ofensiva, i en el millor set de tota la temporada van guanyar clarament. Les visitants van reaccionar en el tercer set,  amb bons serveis i van posar-se altre cop per davant. Al quart set, nova reacció del Mataró que, degut a les baixes, va fer debutar amb el primer equip, dues jugadores cadets, Marta Claramunt i Violant Pérez, que van tenir un paper fonamental en la remuntada per forçar el desempat. Al cinquè set, el Mataró va anar sempre per davant i el Granollers no va tenir cap opció. El servei i la contundència de l’atac mataroní van fer molt de mal a unes jugadores visitants que no podien fer res per aturar-los.

Van jugar: Desiree Pérez, Júlia Villar, Marta Claramunt, Violant Pérez, Sandra Leo, Mariona Rubio, Laia Rubio, Alba Sánchez, Cristina Garcia. Ent. David Casas i Josep M. Marmol.

Ara, el Mataró, és el tercer classificat i la propera jornada visita a l’Olot, el segon, en un altre partit molt complicat.