El Club Volei Mataró perd en el derbi maresmenc

L'Arenys va espatllar la festa de la presentació de tots els equips del club

  • Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Dilluns, 24 Octubre 2016 12:16

El diumenge el Club Voleibol Mataró estava de festa, ja que presentava tots els equips de l'entitat, però el seu primer equip no va poder completar-la amb èxit, ja que va caure derrotat en el derbi maresmenc davant l'Arenys de Mar.

Volei CV Mataró - Arenys de Mar

Victòria clara de l’Arenys en el derbi

El sènior masculí va patir una clara derrota en el derbi maresmenc de 1a Divisió Catalana que va enfrontar dissabte dos equips amb objectius i dinàmiques ben diferents. D’una banda el Mataró, acabat d'ascendir i amb problemes de lesions, que intenta aconseguir la permanència, i de l’altra l’Arenys que és un dels principals favorits a assolir el títol.

Els tres sets van ser pràcticament iguals, lluita dels locals que a la xarxa es veien clarament superats pels atacants visitants. La construcció del Mataró, es veia clarament afectada per la manca de precisió de la recepció que no permet jugar massa còmodament al col·locador. Els resultats de 10-25, 13-25 i 19-25 no deixen cap dubte respecte de la superioritat visitant.

Volei CV Mataró - Arenys de Mar

CV Mataró 0-3 Arenys de Mar

CV Mataró: Alex Servent, Vladi González, Marc Ramón, Èric Serrano, Marc Llinàs, Èric Neila, Nil Lleonart, Sergi Mesa.

Gran ambient a la grada

Gran ambient a la grada en un partit que es va jugar després de la presentació dels 19 equips de l’entitat: 200 jugadors i jugadores repartits en 3 sèniors, 3 juvenils, 4 cadets, 4 infantils, 3 alevins, un benjamí i per primera vegada un equip de veterans.

161024Vo_Presenatció

Nova victòria ajustada del femení a Caldes

Per la seva part l'equip femení, que juga a 2a Catalana, va obtenir una victòria ajustada a Caldes en un partit força irregular, contra un rival de la zona baixa de la taula, i en el qual l'equip mataroní va mostrar un joc poc fluid i amb molta precipitació. Després de guanyar el primer set (23-25), es van perdre els dos següents obligant l'equip a una remuntada per acabar guanyant. Però al final la sensació era més d'haver perdut un punt, que no pas d'haver guanyat un partit.

Joves Caldes 2-3 CV Mataró

CV Mataró: Desiree Pérez, Júlia Villar, Berta Burgos, Sandra Leo, Mariona Rubio, Laia Rubio, Olga del Palacio, Mavi Pérez, Alba Sánchez, Laura Mateos, Alba Pubill, Cristina Garcia, Clàudia Mesa, Laura Ramírez.