Més de 30 embarcacions participen en la Regata Tot Mataró 2016

Fabulàstic, Bribón VII, Roscana II i Pichurri, guanyadors en els seus respectius grups

161005Ve_RegataTot3

En el primer cap de setmana d'octubre s'ha celebrat la Regata TOT MATARÓ 2016, coorganitzada pel Club de Vela Mataró i el Club de Vela Blanes i amb la col·laboració de Port Mataró, i que va comptar amb una nodrida participació de més de 30 embarcacions.

161004Ve_Flota

La regata es va fer sobre el seu tradicional recorregut Mataró - Blanes el dissabte i el recorregut contrari el diumenge. El dissabte els participants van ser acollits pel Port de Blanes, fet que va possibilitar que tots ells gaudissin d'un sopar de germanor a les mateixes instal·lacions del Club Vela Blanes.

La regata es va desenvolupar amb vents portants de 18/20 nusos el dissabte i de 8/10 el diumenge, cosa que va afavorir uns recorreguts ràpids i un gran espectacle cromàtic amb tots els 'spis' desplegats i també del gaudi de la flota, la meitat de la qual estava formada per tripulacions reduïdes.

Els guanyadors en els diferents grups van ser Fabulàstic d'Adam Mora (CV Mataró) en el G1, Bribón VII de Juan Antonio Alarcón (CV Mataró) en el G2, Roscana II d'Edgar Saló (Independent) en el A2 g1 i Pichurri de Nacho Rupérez (CV Mataró) en el A2 g2, que també va ser el primer en la classificació general.

161004Ve_Fabulastic