Derrotes dels dos sèniors del Club Volei Mataró

Els nois van perdre a Gavà i les noies a Barberà

Els dos equips del Club Volei Mataró van patir dues derrotes en aquest passat cap de setmana, totes dues per 3-2 a pista contrària.

CV GAVÀ 3-2 CV MATARÓ (masculí)

CV MATARÓ: Dani Nevado, Alex Servent, Alex Fernández, Vladi González, Marc Ramon, Èric Serrano, Marc Llinàs, Èric Neila, Nil Lleonart, Sergi Mesa.
PARCIALS: 19-25, 25-18, 25-9, 25-27 i 15-11.

L'equip masculí va obtenir el primer punt de la temporada a 1a Catalana en perdre a Gavà, però per 3 sets a 2, en un partit amb quatre juvenils reforçant l’equip que ha patit lesions i baixes per diferents motius.

Els mataronins, entrenats per la Míriam Esqué, van començar molt bé el partit guanyant el primer set amb bona distribució del col·locador visitant. El Gavà a poc a poc va reaccionar i es va imposar en el segon i tercer gràcies a la contundència de dos dels seus atacants que el bloqueig mataroní no podia frenar.

El Mataró va reaccionar i en un quart set molt igualat va poder establir l’empat a dos i sumar el primer punt de la temporada a més de forçar el set de desempat. En el cinquè set els errors no forçats en els punts importants van ser determinants i el Gavà va saber jugar millor el final de set per emportar-se la victòria.

Dissabte reben el Manresa a les 16 hores al Pavelló Euskadi.

Volei CV Mataró - Encamp

CV BARBERÀ 3-2 CV MATARÓ (femení)

CV MATARÓ: Desirée Pérez, Júlia Villar, Berta Burgos, Sandra Leo, Mariona Rubio, Laia Rubio, Alba Pubill, Cristina Garcia.
PARCIALS: 25-20, 25-18, 19-25, 12-25 i 15-9

L'equip femení va patir la primera derrota a 2a Catalana a la pista del Barberà. Fins a sis baixes per diferents motius van pesar molt en el rendiment de l'equip que, després d’un inici desastrós, va reaccionar i va poder salvar un punt.

Les noies de David Casas van llançar els dos primers sets de forma clara, impotents davant d’un rival molt ordenat i que una vegada i una altra superava el bloqueig visitant. La reacció mataronina va venir en el tercer set, aprofitant els canvis de l’entrenador local que va provocar una desorganització en el seu equip. La millora visitant, sumada a la pèrdua de la concentració del Barberà, va permetre empatar a dos un partit que estava clarament perdut. En el cinquè set, els errors visitants, altre cop, van ser massa nombrosos per evitar una derrota merescuda.

Dissabte a les 18 hores reben el Sandor.