El Club Volei Mataró debuta amb derrota davant un potent rival

L'equip femení va començar amb una còmoda victòria

  • Redacció// Fotos: Daniel Ferrer
  • Dilluns, 26 Setembre 2016 11:16

El dissabte a la tarda va començar la competició de la Lliga Catalana de voleibol amb dos interessants partits al Pavelló Euskadi, que els dos equips sèniors del Club Voleibol Mataró van saldar amb resultats diferents: derrota del masculí, que juga a 1a Catalana, i victòria del femení, que juga a 2a Catalana.

Volei CV Mataró - Encamp

L'equip masculí topa amb un rival molt potent

L’equip de l'Encamp – Andorra va ser un rival massa dur per als nois que entrena la Míriam Esqué en el debut a 1a, després de la bona campanya la temporada passada a 2a.

En els dos primers sets l'equip local va plantar cara, però els andorrans van ser clarament superiors en el tercer i els locals no van poder fer res per evitar la derrota en el primer partit de la 1a divisió catalana de voleibol.

La intensitat defensiva i l’ordre dels mataronins els va permetre estar força igualats durant gran part dels dos primers sets, però en els punts decisius els visitants van ser més contundents i amb clara superioritat a la xarxa. En el tercer set, els locals es van veure incapaços de frenar els atacs visitants que una vegada i una altra superaven el bloqueig mataroní.

CV MATARÓ 0-3 CV ENCAMP

CV MATARÓ: Dani Nevado, Alex Servent, Alex Fernández, Vladi González, Marc Ramón, Èric Serrano, Marc Llinàs, Èric Neila, Nil Lleonart, Sergi Mesa.
PARCIALS: 20-25, 20-25 i 14-25

Volei CV Mataró - Encamp

Victòria còmoda del femení, que surt amb ganes d'ascens

Per la seva part, el sènior A femení, va debutar a la 2a divisió femenina amb una clara victòria per 3-0 contra l’AVAP Girona. Les locals, amb una plantilla molt reforçada respecte de la temporada anterior, van ser molt millors que les gironines durant tot el partit. Tot i no fer un joc massa bo, la superioritat del CV Mataró va ser evident durant els tres sets que es van tancar amb 25-15, 25-16 i 25-20.

Tot i algunes dificultats, l'entrenador del primer equip femení, David Casas, que també és el director tècnic del club, ha aconseguit tancar una plantilla molt nombrosa que barreja jugadores molt veteranes amb experiència en categories superiors, amb jugadores joves que provenen de l’equip juvenil. Destaca, entre altres, el retorn de Laura Mateos que després de cinc anys sense competir s’ha sumat al projecte per mirar d’aportar experiència. Així el CV Mataró, amb nou tècnic i amb el retorn de jugadores clau en la història recent del voleibol de la ciutat, té com a objectiu assolir l’ascens que malauradament no es va poder aconseguir la temporada anterior.

Formen la plantilla: Desirée Pérez, Júlia Villar, Berta Burgos, Sandra Leo, Olga del Palacio, Mariona Rubio, Laia Rubio, Alba Pubill, Clàudia Mesa, Míriam Esqué, Cristina Garcia, Alba Sanchez, Berta Paredes i Laura Mateos.