L'Iluro Hockey Club presenta els actes del seu 25è Aniversari

Fins al mes de desembre el club mataroní de hockey celebrarà set esdeveniments

El divendres a la tarda l'Iluro Hockey Club ha celebrat a la Sala d'Actes de Can Palauet la presentació oficial dels actes commemoratius del seu 25è Aniversari, i que ha comptat amb la presència de representants de l'Ajuntament i de les Federacions Catalana i Espanyola.

Ha conduït l'acte Anna Roure, i ho ha fet amb la mateixa habilitat que fa uns dies feia gols en els partits de la fase d'ascens, amb la mateixa sobrietat amb què porta la secretaria del club i amb una gran desinvoltura i capacitat comunicativa.

Ha obert l'acte Josep Maria Font, el regidor d'esports, i després ha intervingut el president del club Jaume Aceña per explicar en breus pinzellades els passos de l'entitat durant aquests 25 anys, i també les bases sobre les quals s'ha construït aquest club, que va néixer l'any 1991 sota l'impuls de Mario Keudell, que va ser el seu primer president, i que després va acabar de consolidar-se sota la presidència d'Oriol Cortada, arran de la construcció del Camp Municipal l'any 2009, i rebent el guardó de millor club de hockey (sempre pronunciat a l'anglesa) mitjà europeu de l'any 2013.

acte 25è aniversari Iluro HC

Tot seguit la conductora de l'acte, Anna Roure, ha anat fent una sèrie de preguntes als membres de la presidència, que han servit per mostrar la manera de ser i de fer d'aquest club. I dintre de la seriositat de l'acte, també ha integrat uns moments distesos quan els ha formulat una pregunta una mica incisiva en relació a si els agradava més el hockey masculí o el femení, i que els interrogats han sabut driblar molt bé per no quedar malament.
Josep Maria Font, preguntat sobre el que té aquest club que es fa respectar per les diferents institucions, ha destacat el model de gestió del club sota la direcció de gent molt jove i la formació dels jugadors com a esportistes però també com a persones.
Narcís Carrió, president de la Federació Catalana, preguntat sobre la diferència entre les generacions actuals i les dels pioners d'aquest esport a la nostra ciutat, ha destacat el projecte actual del club basat en una escola formativa i també l'aire fresc que aporta al hockey català.
Finalment Marc Sala, vicepresident de la Federació Espanyola, preguntat sobre com veia el projecte de l'Iluro i què es podia fer per potenciar-lo encara més, ha respost que era un exemple d'energia i il·lusió i que calia no decaure en la seva manera de fer.

acte 25è aniversari Iluro HC

Tot seguit s'ha fet la presentació del que serà el logo dels actes del 25è Aniversari i que ha fet la seva creadora Regina Puig, mare d'una jugadora del club, i on ha dit que es fusionava l'escut del club amb la passió amb què es viu l'esport dintre de l'entitat.

Després Marc Coll, vicepresident del club, ha presentat els actes que es realitzaran durant aquest any que són aquests:

- Presentació oficial
- Sopar oficial i partits del Festival de Hockey català
- Gala de cloenda de la temporada 15-16
- XIII Torneig de Les Santes de Hockey 7
- VI Torneig Ciutat de Mataró de Hockey
- Gran festa dels 25 anys del Hockey mataroní
- Acte institucional de cloenda del 25è Aniversari

També s'ha passat un tast del documental que es presentarà abans d'acabar l'any i després la conductora de l'acte ha fet una menció dels que seran els patrocinadors de tots els esdeveniments.

acte 25è aniversari Iluro HC

I ja per tancar l'acte, i en representació de l'Ajuntament, ha pres la paraula el tinent d'alcalde Joaquim Fernàndez, que com a pare d'un ex-jugador del club ha explicat la transformació del club des dels seus inicis en el camp inicial on jugaven a "hockey pedretes" fins al magnífic camp actual, ha destacat el vessant social del club i la força de la gent jove que l'està dirigint, als quals ha felicitat, agraint-los també tot el que donen a la ciutat. I com a colofó, molt benvingut pels assistents, ha dit que s'ha de continuar treballant per tal de poder arribar a disposar d'un segon camp.

PER MOLTS ANYS A L'ILURO HOCKEY CLUB!