L'Iluro HC guanya el sector estatal i lluitarà per anar cap amunt

L'equip taronja jugarà a València la fase final d'ascens a 1a Divisió Estatal

  • Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Diumenge, 01 Maig 2016 18:37

Hoquei Herba Iluro HC - San Vicente

L'equip femení de l'Iluro Hockey Club ha aconseguit el primer lloc de la fase prèvia d'ascens disputada a la nostra ciutat i s'ha guanyat el dret a anar a València, d'aquí a dues setmanes, a disputar la fase final del Campionat d'Espanya de 2a Divisió on el primer classificat obtindrà l'ascens a la 1a Divisió Estatal.

Avui al migdia s'ha jugat el darrer partit contra el Club Atlético San Vicente d'Alacant, que s'havia convertit en una autèntica final, ja que els dos equips havien guanyat els seus partits en les dues primeres jornades contra FC Barcelona B i Manzanares, i el guanyador s'emportava el premi de poder disputar la fase final, però amb un lleuger avantatge per a l'equip mataroní, ja que l'empat li era favorable pel golaverage.

Hoquei Herba Iluro HC - San Vicente

Ha estat un partit complicat però el jove equip taronja que dirigeix Arseni Sañé ha mostrat una gran maduresa. Els dos equips han sortit a buscar el triomf sense especular i l'equip local s'ha avançat amb un gol d'Anna Roure en un penal córner i amb aquest avantatge s'ha arribat al descans.

Hoquei Herba Iluro HC - San Vicente

A la represa, l'Iluro ha tingut ocasions per ampliar l'avantatge, però ha estat l'equip alacantí el qui ha aconseguit empatar. Per uns moments ha semblat que això podria influir en el joc de l'equip local, però no ha estat així, i les jugadores mataronines han agafat ràpidament el control del partit i Sheila Gómez ha marcat el gol de la victòria després d'una bona jugada de l'equip local i que ella ha resolt amb oportunisme.

Amb el 2-1 s'ha arribat al final i l'alegria s'ha desfermat entre les jugadores que veuen possible el somni de pujar de categoria. I almenys d'entrada tenen l'oportunitat d'anar a València a lluitar pel seu objectiu, després de les victòries sobre FC Barcelona B (4-0), Manzanares (2-1) i Club Atlético San Vicente (2-1) amb les que han obtingut el primer lloc d'aquesta fase de sector.

Hoquei Herba Iluro HC - San Vicente

Formen l'equip de l'Iluro HC: Helena Gómez (portera), Clara Fanlo, Sara Louise Martins, Meritxell Soriano, Eva Domínguez, Sheila Gómez, Júlia Tolrà, Anna Roure, Ayara Sierra, NoeliaLópez, Yaiza Gómez, Cristina Bernabé i Miriam Gómez, més les cadets Marta Dorda, Inés Fanlo, Sara Ayter i Carla Cabrera.