Ha superat el Manzanares i demà diumenge a les 13 hores s'ho juga tot contra el San Vicente alacantí

• Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Dissabte, 30 abril 2016 21:21

Hoquei Herba Iluro CH - Manzanares

L'equip femení de l'Iluro HC ha fet un pas més cap a la fase final del Campionat d'Espanya de la 2a Divisió on podria buscar l'ascens a la 1a Divisió en l'any que el club celebra el 25è Aniversari.

Avui a la fase de sector que s'està celebrant al Camp Municipal d'Hockey ha superat el Manzanares madrileny per 2-1 després d'un partit molt competit i on les mataronines han hagut de patir fins al final.

L'equip madrileny, amb una mescla de joventut i veterania, tenia molt clars els seus arguments i ha sortit disposat a plantar cara amb atacs directes. Les ilurenques però, molt concentrades han resistit bé a l'inici i han anat imposant el seu joc i encara dins el primer quart Carla Cabrera ha avançat l'Iluro en el marcador aprofitant el rebot d'un penal córner. L'Iluro ha seguit dominant, amb diverses ocasions de penal córner, però la gran actuació de la portera visitant impedia ampliar distàncies.

Ja després del descans, al tercer quart, Sheila Gómez ha entrat per banda i amb un centre xut ha establert el 2-0. L'alegria però no ha durat gaire, ja que en aquell mateix quart les madrilenyes han reduït distàncies. En el darrer quart les mataronines han sabut controlar el partit, no prendre riscos i deixar el marcador en el 2-1 definitiu que els donà totes les opcions en el partit de demà.

Formen l'equip de l'Iluro HC: Helena Gómez (portera), Clara Fanlo, Sara Louise Martins, Meritxell Soriano, Eva Domínguez, Sheila Gómez, Júlia Tolrà, Anna Roure, Ayara Sierra, Noelia López, Yaiza Gómez, Cristina Bernabé i Míriam Gómez, més les cadets Marta Dorda, Inés Fanlo, Sara Ayter i Carla Cabrera.

Demà a les 13 hores és la "final" contra el San Vicente alacantí

Demà a  les 13 hores, al Camp Municipal d'Hockey, prop de l'Estadi Municipal d'Atletisme, l'Iluro s'enfrontarà al Club Atlètico San Vicente alacantí, en un partit que, tot i que la fase en juga en sistema de lligueta, s'ha convertit en l'autèntica final de la fase de sector, ja que els dos equips hi arriben amb els dos partits guanyats, perquè les alacantines s'han imposat per 1-0 al FC Barcelona B.
El guanyador obtindrà el bitllet cap a la fase final de València on podrà continuar lluitant per l'ascens a 1a Divisió Estatal. També en cas d'empat, el golaverage general afavoreix a les jugadores locals.