L'Iluro Hockey Club guanya el primer partit de la fase d'ascens

Ha superat amb comoditat el 2n equip del FC Barcelona per 4-0

  • Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Divendres, 29 abril 2016 20:29

Hoquei Herba Iluro CH - FC Barcelona

L'equip femení de l'Iluro Hockey Club debutava avui a la fase prèvia d'ascens que organitza el club mataroní al Camp Municipal d'Hockey i ho ha fet de forma magnífica, ja que ha derrotat per 4-0 el segon equip del FC Barcelona. Aquest equip en principi no podria pujar, però està jugant les fases perquè el seu equip A està molt mal classificat a la 1a Estatal i, si baixés, el podria reemplaçar.

Hoquei Herba Iluro CH - FC Barcelona

L'equip taronja ha dominat completament el partit i tot i que li ha costat obrir la llauna i no ha marcat el primer gol fins prop del descans, quan Sheila Gómez ha marcat després de recuperar una bola a la defensa blaugrana amb una bona pressió.
Després, a la represa, ja sense nervis, les mataronines han fet una molt bona exhibició en atac marcant tres gols més i sense deixar que l'equip blaugrana s'acostés a la seva porteria. Els dos primers en jugades de penal córner transformats per Anna Roure i Sara Martins i el darrer en una genialitat d'Ayara Sierra, amb una vaselina per sobre de la portera.

160429Ho_AlegriaIluro

Formen l'equip: Helena Gómez (portera), Clara Fanlo, Sara Louise Martins, Meritxell Soriano, Eva Domínguez, Sheila Gómez, Júlia Tolrà, Anna Roure, Ayara Sierra, NoeliaLópez, Yaiza Gómez, Cristina Bernabé i Miriam Gómez, més les cadets Marta Dorda, Inés Fanlo, Sara Ayter i Carla Cabrera.

A l'altre partit de la primera jornada l'equip alacantí del Ca San Vicente ha guanyat per 2-1 el Manzanares madrileny.

160429Ho_Altrepartit

Demà a les 17 hores jugarà el segon partit contra el Manzanares madrileny i el diumenge a les 13 hores el tercer davant el Ca San Vicente d'Alacant, en el que sembla que podrà decidir l'equip que obtingui la classificació per a la fase final.

Hoquei Herba Iluro CH - FC Barcelona

Bona celebració del 25è Aniversari

El mateix dia en què començaven les fases, l'Iluro HC celebrava el seu 25è Aniversari, ja que el club va ser fundat el 29 d'abril de 1991. Aquesta fase és el primer acte la celebració d'aquests 25 anys, dintre d'un conjunt d'actes que serà presentat d'ací a poc temps.
Per molts anys!

160429Ho_Aniversari