Club Billar Mataró inicia amb dues victòries la Lliga Estatal

Va derrotar els equips madrilenys del CB Vallecas i el CB Móstoles

El passat cap de setmana va començar la Lliga Estatal a tres bandes de Divisió d'Honor amb dues victòries per al Club Billar Mataró que s'ha fet amb el lideratge del grup G.

El dissabte en el primer partit de la lliga disputat al nou local del club mataroní, situat on era el Bar del Palau d'Esports Josep Mora, el Club Billar Mataró s'imposà al CB Vallecas per 6-2, amb victòries de Jordi Garriga, Antonio Montes i Esteve Mata. L'única derrota la va patir el nou fitxatge arribat de Sueca, Raúl Cuenca, per una sola carambola de diferència.

Aprofitant que el CB Móstoles havia jugat el dissabte contra l'altre equip català del grup, el Dany'ells , en partit que acabà amb empat a 4, el diumenge l'equip mataroní es va enfrontar a l'altre equip madrileny i el va derrotar també per 6-2, en partit corresponent a la 5a jornada. En aquest partit van obtenir els dos punts Antonio Montes, Esteve Mata i Raúl Cuenca i va perdre Jordi Garriga.

El proper dissabte dia 16, es disputarà la 2a jornada amb el derbi català entre C.B. Mataró i el Dany'ells de Mollet del Vallès.

160113Bi_Cuenca