Avui dimecres xerrada- debat sobre "L'esport a la nova Catalunya"

Se celebra al Centre Natació Mataró organitzada per la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes

151216Cartelltaularodona

Avui a la tarda a 2/4 de 8 se celebrarà al restaurant del Centre Natació Mataró, sota l'organització de la Plataforma Por Seleccions Esportives Catalanes, una xerrada- debat amb el títol "L'esport a la nova Catalunya", que pot ser molt interessant per aquells que pensin que moltes coses, entre elles l'esport, podrien anar molt millor si Catalunya fos independent... i també per aquells que no ho pensin, per tal de conèixer i debatre sobre altres opinions.

Els quatre ponents seran Sergi Blàzquez, advocat i vicepresident de la Plataforma que organiza l'acte, Anna Caula, diputada al Parlament de Catalunya i entrenadora de bàsquet, Jordi Matas, president de Consell Esportiu del Maresme i Lluís Simón, periodista i director adjunt del diari L'Esportiu.

A part de la plataforma organitzadora també hi col·laboren la Diputació de Barcelona, la Mancomunitat de Catalunya  i la Sectorial ANC-Esportistes.

Abans a les 19 hores la diputada del Parlament de Catalunya, la senyora Anna Caula, realitzarà una visita institucional a les instal·lacions del Centre Natació Mataró.