Nova edició del Torneig Ciutat de Mataró d’Hoquei Herba

Aquest cap de setmana és la gran festa de la família de l'Iuro HC

  • Divendres, 25 Setembre 2015 11:35

Calçotada hoquei herba

Aquest cap de setmana l’Iluro HC or- ganitza una nova edició del seu torneig d’hoquei herba Ciutat de Mataró. L’activitat arrencarà avui divendres a la tarda amb els partits de les competicions juvenils i cadets.

Dissabte el matí serà el torn dels més petits i es disputaran les competicions aleví i benjamí. Tot seguit a les 13:30 hores es farà la presentació oficial del club mataroní. Un cop acabada la presentació i les fotos de rigor tindrà lloc una botifarrada popular.
A la tarda hi haurà els partits dels equips sèniors i es disputarà la competició infantil. El Torneig acabarà diumenge el matí amb els tradicionals partits pares contra fills i amb les finals de les competicions sèniors. Durant tot el torneig hi haurà servei de bar, zona village i moltes activitats més per a petits i grans.

A banda dels equips de l’Iluro HC participaran en el torneig els següents equips: Atlètic de Terrassa, Matadepera 88 HC, Línia 22 HC, Club Egara, CD Terrassa, CH Sant Andreu, Júnior FC, Castelldefels HC, Catalonia HC, RC de Polo i FC Barcelona.

L’objectiu del torneig Ciutat de Mataró és que els equips puguin tenir contacte amb la competició abans de començar les lligues regulars, fent així més amena la pretemporada i passar un bon dia d’hockey.