Bea Indurain campiona d'Espanya de seleccions amb Catalunya

L'atleta laietanenca va acabar quarta en els 100 metres tanques

Bea Indurain, l'atleta del Centre Atlètic Laietània, va participar ahir dissabte dia 25 a Gijon al Campionat d'Espanya de Federacions Autonòmiques, formant part de la selecció catalana que va assolir el títol estatal.
L'atleta vilassarenca del Laietània va participar a la seva prova preferida, la dels 100 metres tanques, acabant en quarta posició amb un temps de 13.85 a 9 centèsimes del seu rècord, que va ser el temps que va fer la segona classificada. La guanyadora va ser Josephine Onyia, de la Comunitat Valenciana amb 13.05. Bea Indurain va aportar 14 punts a la puntuació de la selecció catalana, que va guanyar amb 558 punts, 21 per sobre de Madrid. El tercer lloc va ser per a Castella Lleó amb 504 punts.
També va participar la mataronina Raquel Gonzàlez (FC Barcelona) a la prova dels 5 km marxa, però sense sort ja que va ser desqualificada.