Primera medalla europea de la història del Club Billar Mataró

El conjunt mataroní es va penjar el bronze per equips en el Campionat d’Europa de Billar a Tres Bandes en taula petita

Campionat d'Europa de Billar

La setmana passada el Club Billar Mataró va fer història aconseguint la seva primera medalla en un Campionat d’Europa. El conjunt mataroní es va penjar la medalla de bronze per equips en la modalitat de billar a tres bandes en taula petita en el Campionat d’Europa celebrat a Alemanya. Pel CB Mataró van jugar: Esteve Mata, Raúl Cuenca, Javier Palazón i Sergio Jiménez.

En l’apartat individual Jordi Garriga del CB Mataró va participar en la modalitat d’una banda, però després de jugar brillantment les primeres rondes va caure eliminat pel belga Frederic Caudron, finalment campió del torneig i un dels millors jugadors del món de l’especialitat. Raúl Cuenca per la seva part es va penjar la medalla de bronze en la modalitat de quadres 71/2.

Per acabar dir que Javier Palazón i Sergio Jiménz van disputar també el Campionat d’Europa de Billar a Tres Bandes en taula gran representant a la selecció espanyola. El combinat estatal després de superar a quarts a Bèlgica van perdre a semifinals davant el combinat turc.

Campionat d'Europa de Billar