Jordi Abril guanya la segona prova del Campionat d’Espanya de Rally TT

El mataroní es va imposar a Almeria amb el seu “buggie” per davant de cotxes d’escuderies oficials

Jordi Abril

El passat cap de setmana el mataroní Jordi Abril amb el seu “buggie” va guanyar la segona prova puntuable del Campionat d’Espanya Rally TT que es va celebrar a la localitat d’Almanzora (Almeria). Després de quedar segon a la primera prova del campionat estatal, els esforços fets pel pilot mataroní i el seu equip van donar el seus fruits i es va imposar a la segona prova puntuable.

Divendres va acabar primer en el pròleg i va guanyar l’escratx tant en cotxes com en buggies. Això va fer que dissabte obrís pista acabant la jornada jornada liderant la prova. Finalment diumenge a la darrera etapa va mantenir la primera plaça i es va proclamar guanyador de la prova.  

Aquesta és la primera vegada que un “buggie” i equip privat, amb aquestes característiques (POLARIS RZR 1000 2015), es proclama vencedor d’una prova del Campionat d’Espanya en totes dues categories per davant de cotxes d'escuderies oficials. Ara la pròxima cursa serà la Baja Aragón, prova on l’any passat el pilot mataroní es va emportar la victòria en la categoria de “buggies”.

Jordi Abril