Club Billar Mataró fa un gran paper a l'Europeu

Ha quedat segon de grup a la fase disputada a Atenes només per darrere del potent Dalinga holandès

Aquest cap de setmana s'ha produït el debut en competició europea d'un altre club de la nostra ciutat, Club Billar Mataró, club històric fundat el 1929.
I aquesta primera actuació continental, deguda al subcampionat estatal assolit la temporada passada, ha estat magnífic, ja que han quedat en segon lloc de la fase disputada a Atenes, superats només per un dels grans favorits al títol continental com és l'equip holandès del Dallinga que compta a les seves files amb quatre grans figures com són Fréderic Caudron, Eddy Merckx, Dick Jaspers i Jean Paul De Bruijn.

150419Bi_CEuropa2

Davant d'aquest potent equip holandès el Club Billar Mataró, que va formar amb Pau Benítez, Esteve Mata, Antonio Montes i Jordi Garriga, va perdre per 7-1, amb empat d'Esteve Mata davant De Bruijn.
Però abans havia superat l'AB Luxemburg per 8-0, amb victòria dels quatre jugadors del CB Mataró, i després l'equip mataroní va superar el Màsters grec per 6-2, amb una única derrota de Pau Benítez. D'aquesta manera van acabar en un segon lloc que, tot i ser excel·lent, no serveix per passar ronda, però sí per deixar un molt bon sabor de boca en aquest debut continental.

150491Bi_CEuropa1

Cal destacar que d'un total de 17 clubs que competien l'equip mataroní ha realitzat la quarta millor mitjana general d'equip.
L'altre equip català participant la Coral Colon de Sabadell també va quedar segon de grup i queda fora de la final, que disputaran a part del Dallinga, el BSK Union austríac, el Porto portuguès, el Grondal danès i l'All Games Alcamo italià.