El Rugby Club Mataró s’emporta el derbi

El conjunt mataroní va guanyar 12-26 al camp de l’Alella

RC Alella - RC Mataro

El Rugby Club Mataró es va imposar 12-26 al Rugby Club Alella en el derbi maresmenc de Segona Catalana en un gran matí de rugby marcat pel xoc de les davanteres, els placatges i la rapidesa de la línia. D'aquesta manera, els de Mataró es refan de la derrota contra el Químic Equip Rugby B i se situen tercers a la classificació per darrere del Club de Rugby Sant Cugat i de la Unió Esportiva Santboiana C.

El matx va començar amb molta intensitat, que inevitablement es va transformar en xocs i rucks, ja que les mides del camp de l’Alella són petites. El domini dels mataronins va ser clar durant la primera part del matx, aconseguint dos assajos amb una transformació i fallant un xut a pals. La primera part va acabar amb un clar 7 a 19 favorable als mataronins que tenien encarrilada la victòria.

La segona part va seguir amb la mateix tònica, les melés eren mataronines i les touches, de l’Alella. A les acaballes del partit, els de Mataró van aconseguir el quart assaig que els donava el bonus +1 i tot seguit l’Alella va maquillar el resultat final aconseguint una marca sense transformació.

RC ALELLA - RC MATARÓ 12-26

RC MATARÓ: Flavio Quiroga, Ruben Rodriguez, Pablo García, Matias Amil, Alejandro Guzman, Sebastian Doson, David, Andres Alvear, Robert Barbena, Jesús Ventura, Clement Gravereaux, Arnau Canudas, Ferran Belmonte, Jaume Cirera, Victor Eneas, Agustin Marziani, Arnaud Devin, Hector Rueda, Arnau Matas, Pol Cortés i el capità, Vicenç Fàbregas. Entrenador: Alfonso Salvador.