Derrota de l’Iluro Hockey Club

El club mataroní va celebrar diumenge passat la seva tradicional calçotada

Calçotada hoquei herba

L’Iluro Hockey Club va tornar a caure en la segona jornada de la fase pel títol de lliga de Primera Divisió. En aquesta ocasió, el Vallès Esportiu va ser el botxí dels mataronins, que es van veure superats fora de casa per un contundent 6 a 2 que els deixa als darrers llocs a l’espera d'afrontar els partits contra els rivals directes per anar al Campionat d’Espanya i assolir l’ascens.

El partit va començar molt igualat a les instal·lacions de Can Salas. El Vallès va ser durant els primers compassos de partit el dominador de la possessió i l’Iluro, gràcies a un bon treball defensiu, aconseguia generar atacs molt verticals que posaven en perill la porteria groga fins en 3 ocasions clares durant el primer quart del partit. No obstant això, els taronges no aconseguien materialitzar-les i veien finalitzat el primer quart amb empat a 0.

A l’inici del segon període, un error en la passada en zona defensiva, permetia els vallesans provocar un penal-córner que transformarien en el primer gol del partit. El pas dels minuts era en favor del Vallès, que començava a monopolitzar gairebé per complet les ocasions. Fruit d’això, van arribar en jugades al contraatac dos gols més que posaven el 3-0 al marcador. Jaume Aceña va poder retallar distàncies just abans del descans gràcies a una jugada de penal-stroke.

A la represa, el partit va seguir la mateixa dinàmica: un Iluro imprecís i erràtic i un Vallès efectiu que aprofitava les concessions del joc mataroní per fer tres gols més durant el tercer i quart període. Marc Garcia, jugador cadet que debutava amb el primer equip, va aconseguir fer un gol d’honor per l’Iluro i establir el 6-2 definitiu al marcador.

El pròxim partit de l’Iluro serà el diumenge dia 8, a l’Estadi Federatiu de Terrassa davant el Línia 22 Hockey Club, rival directe en les aspiracions per l’ascens.

GRAN ÈXIT EN EL RETORN DE LA CALÇOTADA

Aquest passat diumenge dia 1 de març, l’Iluro Hockey Club va celebrar la ja tradicional calçotada popular que és considerada per la massa social del club com la cita més important i coneguda de tota la temporada social a l’Iluro.

Enguany, després del breu parèntesi de l’any passat en què no es va celebrar, la calçotada ha estat un gran èxit tant d’assistència com de participació. Al voltant de 140 persones van gaudir a les instal·lacions del camp municipal d'hockey de Mataró dels tradicionals calçots catalans i carn a la brasa per dinar. Tampoc hi va faltar l'esperat concurs de pastissos que enguany va guanyar el jugador del primer equip Sergio Torres.