Nou triomf del Rugby Club Mataró

El conjunt mataroní va superar 34-19 el Rugby Reus Deportiu i continua invicte a casa

Mataro-reus

Nova victòria a Segona Catalana del Rugby Club Mataró que dissabte va superar a casa 34-19 el Rugby Club Reus Deportiu, un dels conjunts més forts de la categoria. Per ara el conjunt mataroní està fent una campanya històrica després de l’ascens, els mataronins són tercers per darrere dels equips sub-21 del Sant Cugat i de la UE Santboiana, dos dels equips amb més prestigi de tot l’estat, i continuen invictes a casa.

mataro-reus

El partit va ser molt igualat entre dos equips que van demostrar en tot moment voler la victòria. A la primera part, la diferència era únicament de 12-7, en un partit on la davantera va tenir un gran paper per a ambdós equips. A la segona part, els de Reus van igualar el partit en els primers minuts de joc, 12-12. Aquest fet va fer reaccionar els locals que van endurir el joc i van aconseguir distanciar-se en el marcador en el tram final.

RUGBY CLUB MATARÓ - REUS DEPORTIU 34-19

RC MATARÓ: Pablo García, Ruben Rodriguez, Vicenç Fàbregas, Sebastián Dosón, Andres Alvear, Arnau Canudas, Jesús Ventura, Clement Gravereaux, Borja Bleda, Ferran Belmonte, Jaume Cirera, Raul Hernandez, Manu Cabrera, Samuel Orellana, David Rubio, Manuel Ortega, Hector Rueda, Albert Rodriguez, Alvaro García, Pol Cortés,  Matias Amil (capità); Alfonso Salvador (entrenador).