Victòria de prestigi del Rugby Club Mataró

El conjunt mataroní va guanyar 23-17 el CEU Rugby que fins ara havia guanyat tots els seus partits

RC Mataró

El Rugby Club Mataró va donar la sorpresa de la jornada després de guanyar 22-17 el CEU Rugby B, un dels favorits per emportar-se el títol de Segona Catalana i que fins ara havia guanyat tots els partits que havia disputat.

El matx va començar amb molta intensitat per part dels dos equips, però el Mataró va estar molt bé en defensa durant tota la primera part i va marxar al descans guanyant 10-0.

A la segona meitat els visitants van començar fort i van aconseguir retallar diferències amb un assaig. Però els locals no es van venir avall i van continuar treballant fort i dur tant en atac com en defensa per a guanyar el partit.
Pocs minuts més tard el RC Mataró va aconseguir dos assajos més i es van posar 22-5 a dalt. A les acaballes del partit els visitants amb dos assajos van maquillar el resultat final.

RC MATARÓ - SEU RUGBY B 23-17

RC MATARÓ: Flavio Quiroga, Ruben Rodriguez, Vicenç Fàbregas, Alejandro Guzman, Andres Alvear, Robert Barbena, Jesús Ventura, Clement Gravereaux, Borja Bleda, Ferran Belmonte, Jaume Cirera, Victor Eneas, Raul Hernandez, Pablo García, Samuel Orellana, Arnaud Devin, David Rubio, Manuel Ortega, Hector Rueda, Arnau Matas, Jordi Andrada, Pol Cortés i el capità, Matias Amil. Entrenador: Alfonso Salvador.