El Rugby Club Mataró perd al camp d’un dels històrics de l’oval català

El conjunt mataroní va perdre 57-7 davant la Unió Esportiva Santboiana C

rugbyPrimera derrota del Rugby Club Mataró a Segona Catalana, ja que va perdre a Sant Boi del Llobregat davant la UE Santboiana C. La sorpresa no va ser possible, els mataronins van lluitar contra un equip que presentava un mix amb una davantera experimentada i uns tres quarts d'escola i molt ràpids amb la transmissió de pilota, però van acabar cedint 57-7.

La primera part va començar amb un fulminant inici dels locals, anotant tres marques seguides. El joc estàtic era igualat i tant les melés com les touches donaven oportunitat al conjunt de Mataró per obrir el marcador, però dissabte les coses no sortien com de costum i males decisions van fer que a la mitja part el resultat del matx estigués gairebé sentenciat.

rugby

A la segona part, el conjunt mataroní va sortir amb molta força i va aconseguir un assaig. El matx es va compensar fins que el conjunt mataroní es va quedar amb un home menys. A partir d’aleshores, no va haver-hi oportunitat pels mataronins.

UE SANTBOIANA C - RC MATARÓ 57-7

RC MATARÓ: Flavio Quiroga, Albert Rodriguez, Ruben Rodriguez, Vicenç Fàbregas, Alejandro Guzman, Sebastian Dosón, Robert Barbena, Jesús Ventura, Clement Gravereaux, Borja Bleda, Ferran Belmonte, Jaume Cirera, Victor Eneas, Raul Hernandez, Pablo García, Samuel Orellana, Arnaud Devin, Manuel Ortega, Hector Rueda, Pol Cortés, Jordi Andrada Matias Amil, Alfonso Salvador (entrenador).