Inci d'any victòriós de l'Iluro HC

El conjunt taronja va guanyar 1-2 al camp del Club Egara

Hoquei Herba

L’Iluro Hockey Club va començar l’any 2015 aconseguint una victòria molt important al camp del cuer de la categoria, el Club Egara, que no pel fet de ser-ho és un rival fàcil i tots els equips que han jugat allà han hagut de suar per guanyar els punts. L’Iluro va imposar un alt ritme de joc durant el primer quart d’hora de joc. El domini i el major ritme físic van trobar premi quan Jaume Aceña posava el 0-2 en el marcador en els primers quinze minuts de joc.

En el segon quart, el Club Egara va reaccionar i va plantar més cara als taronja que van veure com els ratllats pressionaven de forma més agressiva i escurçaven la diferència. A la represa els locals ho van intentar, però l’Iluro es va defensar bé i es va emportar el triomf.El pròxim partit serà a casa, diumenge dia 18 a les 12:30 davant el Junior FC