Sis patinadors del Patinatge Artístic Mataró a la Gala dels Campions

A la Gala que organitza la Federació Catalana de Patinatge hi participen els tres primers classificats del Campionat de Catalunya de totes les categories

Laura Quintero Campiona d'Espanya

Per desè any consecutiu la Federació Catalana de Patinatge impulsa la celebració de la Gala de Campions de Patinatge Artístic. Aquest acte pretén posar fi a la temporada de competicions i poder celebrar tots junts els èxits esportius assolits pels millors patinadors i patinadores catalans de l’any.

A la gala estan convidats tots els campions de Catalunya i també els segons i tercers classificats de totes les categories i modalitats. Enguany la Gala de Campions es disputarà el demà dissabte dia 13 de desembre al pavelló municipal d’Olot (Girona).

Els sis representants mataronins

Els patinadors i patinadores que representaran al Patinatge Artístic Mataró seran: Sara Ortíz (subcampiona de Catalunya benjamí), Desirée González (subcampiona de Catalunya aleví), Jordi Anfruns (subcampió de Catalunya aleví), Sandra Núñez (tercera de Catalunya infantil), Pol Torres (subcampió de Catalunya infantil) i Laura Quintero (campiona de Catalunya cadet).

Dues patinadores convocades amb la selecció estatal

Per altra banda, la Reial Federació Espanyola de Patinatge ha emès la llista de
patinadors i patinadores que participaran als entrenaments amb la selecció espanyola que començaran el propers dies 9, 10 i 11 de gener al CAR de Sant Cugat,  entre ells es troben dos representants  del Club Patinatge Artístic Mataró: Sandra Núñez i Desirée González.