L’escola de Vela de Mataró serà centre de seguiment de la Barcelona World Race

El proper 31 de desembre surt aquesta regata a dos tripulants sense escales

  • Redacció - Fotos: Anna Aluart
  • Dimecres, 19 Novembre 2014 11:45

PResentació projecte BCN world race

El proper 31 de desembre surt de la capital catalana la Barcelona World Race. Es tracta d’una de les regates oceàniques més importants del món, que es fa amb tripulacions de dues persones i sense escales. Mataró, de la mà de la creixent importància de l’Escola de Vela del Club Vela Mataró serà un dels dotze centres catalans de seguiment d’aquesta important prova nàutica. Al voltant del seu seguiment s’ha organitzat un programa amb el suport de l’Ajuntament de Mataró que es diu ‘Mataró amb la Barcelona World Race’ i es va presentar dilluns a la sala d’actes del Port de Mataró.

PResentació projecte BCN world race

"Mataró amb la Barcelona World Race" és un projecte multidisplinar i obert a la ciutadania de Mataró i la comarca del Maresme que consisteix en unes Estades de Vela durant les vacances escolars de Nadal amb diverses activitats al voltant de la temàtica de la Barcelona World Race  així com sortides al Centre d'Interpretació de la Barcelona World Race, Cada dijous, la Sala del Cor de Maria de Mataró acollirà tertúlies obertes al públic sobre aquesta important regata oceànica amb la presència de navegants i dirigides per Joan-Albert Lligonya.

Les tertúlies s'inicien el proper dijous 20 amb la participació de la navegant oceànica Anna Corbella i el meteoròleg Tomàs Molina. Aquestes tertúlies en format radiofònic, podran ser escoltades en qualsevol moment i hora des de la web del projecte. Els assistents podran participar en el sorteig de 4 Estades de Vela. Així mateix, personal homologat per la Barcelona Wordl Race estan impartint un seguit de xerrades gratuïtes a escoles i associacions explicant diferents aspectes de la regata oceànica.