Acord entre l’Escola de Vela Mataró i el TecnoCampus

El Club Vela Mataró i el Centre Nàutic Masnou acolliran les pràctiques nàutiques dels alumnes del TecnoCampus de Mataró

Acord CV Mataró i TecnoCampusDivendres passat, dia 18 de juliol, la Fundació TecnoCampus Mataró va signar un conveni amb l’Escola de Vela Mataró i el Club Nàutic Masnou, perquè aquestes siguin les escoles escollides per fer les assignatures ‘Esports Nàutics I i Esports Nàutics II de la menció nàutica del Grau CAFE (Ciències de l’Activitat Física i l’Esport) que s’imparteix al TecnoCampus de Mataró.

Van signar l’acord Miquel Rey, president de la Fundació TecnoCampus, Diana Cuadras, directora de l'escola de vela del Club Vela Mataró i Antonio del Río, vicepresident segon del Club Nàutic El Masnou.

Impuls pel món de la vela

Miquel Rey, president de la Fundació TecnoCampus, va destacar que l’obertura al mar es concreta en accions com aquesta. “Els ports són un actiu, estan oberts a tota la ciutadania, i per descomptat també són una oportunitat en el camp de la formació universitària”, va apuntar.

Mentre la que la directora de l'escola de vela del CV Mataró, Diana Cuadras, va destacar que per a l’esport de la vela el fet de formar professionals de les ciències de l’activitat física i de l’esport que en siguin especialistes és una oportunitat per fer créixer aquest esport.

Formació pionera a Catalunya

La menció nàutica del Grau de CAFE de Mataró és formació pionera a Catalunya, ja que la Universitat Pompeu Fabra, en la seva seu a Mataró, és l’única que la imparteix a Catalunya. A la resta de l’estat espanyol només existeix una formació semblant a Galícia.