Laura Quintero campiona d’Espanya cadet de patinatge artístic

Ara la patinadora del Patinatge Artístic Mataró participarà el proper mes d’agost a l’Europeu d’Eslovènia

Laura Quintero Campiona d'EspanyaLa patinadora del Patinatge Artístic Mataró, Laura Quintero, es va proclamar, el cap de setmana passat, campiona d’Espanya cadet a Parets del Vallès. Aquest és el tercer títol que s’emporta la mataronina entrenada per Eva Gallego que abans s’havia proclamat campiona de Barcelona i de Catalunya. Ara la Laura participarà en el Campionat d’Europa que es disputarà del 18 al 23 d’agost a Eslovènia.

L’altra patinadora del Patinatge Artístic Mataró que va participar a l’estatal, Naila Illescas, tot i arribar a la cita lesionada, va acabar en quinzena posició. Anteriorment la Naila havia quedat 5a de Barcelona i 4a de Catalunya.

Desiree González i Jordi Anfruns subcampions de Barcelona

També el passat cap de setmana, a Sant Vicenç Torelló, es va celebrar el campionat de Barcelona aleví benjamí on els patinadors del Patinatge Artístic Mataró van aconseguir uns molt bons resultats. Desirée González va acabar segona en categoria aleví femenina, mentre que Jordi Anfruns també va acabar segon en categoria aleví masculina. Tots dos van aconseguir la classificació per participar en el proper Campionat de Catalunya que es disputarà a Mataró els dies 20 i 21 de setembre.

També van participar en categoria aleví:  Marta Marín (11a), Mireia Pérez (12a), Ainhoa Trigo (14a). Totes elles es van classificar per disputar la Copa Barcelona els dies 27 i 28 de setembre.

Bona actuació en categoria benjamí

En categoria benjamí Sara Ortíz va acabar 5a, Lucia Navarro6a i Maria-Xiao Torres 8a, aconseguint totes elles classificar-se pel Campionat de Catalunya que s’ha de disputar a Mataró el mes de setembre.