Héctor Ruiz doble campió estatal i català d'aigües obertes

Gran actuació del nedador del CN Mataró que va guanyar les dues proves en les que va participar

Héctor Ruiz doble campió d'Espanya

El passat cap de setmana a Banyoles el nedador del CN Mataró Héctor Ruiz es va proclamar doble campió d’Espanya i Catalunya d’aigües obertes, guanyant la prova dels 10 km i la dels 5 km en la modalitat de contrarellotge.

Bronze i plata per a Adrian González

L’estany de Banyoles va acollir conjuntament el Campionat d’Espanya i de Catalunya d’aigües obertes, on va brillar el nedador del CN Mataró, però on també hem de destacar l’actuació del seu company d’equip Adrian González que es va penjar la medalla de plata en la prova del 10 km i la medalla de bronze en els els 5 km.

Diumenge Héctor Ruiz del CN Mataró es va imposar en la prova dels 5 km amb un temps de 0:55:08, segon va ser Antonio Arroyo del Barceloneta amb un temps de 0:55:16 i tercer va ser el també nedador del CNM Adrian González amb una marca de 0:56:11. El dia abans Ruiz ja s’havia penjat l’or en la prova llarga dels 10 km amb un temps d'1:57:08, tres segons més va fer Adrian Gonzàlez que va ser segon amb un registre d'1:57:11, mentre que el tercer classificat va ser Alberto Esquitino del CN Churriana (1:59:27).

Victòria per equips del CN Mataró

Aquests grans resultats d’Héctor Ruiz i Adrian Gonzàlez van fer que el Centre Natació Mataró es proclamés campió d’Espanya i Catalunya per equips. Després d’aquesta gran actuació, els dos nedadors tenen molts números per formar part de l’equip estatal que participarà el pròxim mes d’agost al Campionat d’Europa d’aigües obertes de Berlín.