Marta Calzada i Héctor Poza plata a l'Open d'Espanya

El gimnàs mataroní del Mestre Toni Moreno es va penjar una medalla d’argent i dues de bronze l’Open d’Espanya de Taaekwondo

Marta Calzada i Héctor PozaEl passat cap de setmana a Castelló es va celebrar la 12a edició de l’Open Internacional d’Espanya de taekwondo on hi va participar el CD Tonbal. El gimnàs mataroní del mestre Toni Moreno va viatjar fins a Castelló amb una delegació de cinc participants que van participar en la modalitat de tècnica, aconseguint tres medalles, una d’argent i dues de bronze. Esmentar que aquesta prova és puntuable juntament amb el Campionat d’Espanya  per triar l’equip estatal que representarà a Espanya en el proper mundial de taekwondo a Mèxic. Això va fer que els millors taekwondistes estatals no es perdessin la cita i juntament amb els participants estrangers es va veure un taekwondo de primer nivell.

La parella cadet del CD Tonbal formada per Marta Calzada i Héctor Posa es va emportar la medalla de plata quedant-se a només una dècima de l’or que va guanyar la parella valenciana. A més Marta Calzada que tornava després d’una lesió es va emportar la medalla de bronze en categoria individual. Héctor Poza en categoria individual va quedar en 7a posició.

Bronze de Toni Moreno

La tercera medalla mataronina la va aconseguir el mestre del gimnàs, Toni Moreno es va penjar la medalla de bronze en la categoria Màster 1, per davant seu van quedar Diego Carillos del Lee Young Cerdanyola i l’alemany Kai Mueller que van ser primer i segon respectivament.

Toni Moreno Open Espanya

També van participar Sandra López que va acabar 7a en categoria Sènior 2 Jaume Belles que va acabar 9è en la categoria Màster 2.

Equip CD Tonbal Open Espanya