El Club Billar Mataró jugarà la final estatal

El conjunt mataroní va aconseguir el bitllet per disputar la final de la Lliga Nacional de Billar a Tres Bandes

Club Billar MataróAquest cap de setmana, les instal·lacions del Club Billar Mataró van quedar petites per acollir els nombrosos afeccionats al billar que van presenciar les semifinals de la Lliga Nacional de Billar a Tres Bandes. Els quatre equips que van competir a Mataró per les dues places que donaven accés a jugar la final estatal, eren el CB Barcelona, CB Getafe, l’equip amfitrió del CB Mataró i el Coral Colon de Sabadell, un dels millors equips de tot l’estat que compta amb jugadors de primera línia com Dani Sánchez, Nikos Polychronopoulos, Josep Maria Mas i Carlos Crespo.

El Club Billar Mataró  format per Jordi Garriga, Antonio Montes, Pau Benítez i Esteve Mata va començar la competició amb una victòria 6-2 davant el CB Barcelona que aplanava el camí cap a la final. En el següent partit el conjunt mataroní va perdre 8-0 davant el Coral Colon, un resultat que és molt enganyós, ja que les partides van ser molt renyides i els jugadors mataronins haurien pogut guanyar-ne alguna.

En el darrer partit el CB Mataró necessitava només un punt davant el CB Getafe per aconseguir la classificació per a la final, ja que el dia abans Getafe i Barcelona havien empatat. Finalment els mataronins es van imposar per un contundent 8-0 davant un Getafe que no va poder fer res davant la superioritat del Club Billar Mataró.

CLASSIFICACIÓ

Coral Colon Sabadell 6
CB Mataró 4
Barcelona 1
Getafe 1

Ara el CB Mataró disputarà, els dies 13, 14 i 15 de juny, la final de la Lliga Nacional de Billar Tres Bandes on competiran els 8 millors equips de tot l’estat. Madrid o la localitat alacantina de Castalla seran la seu de la final on, a banda del CB Mataró, també hi seran presents el Coral Colon de Sabadell, Cartagena, Kalima Rivas, Gandia, CB Sants, Alacant i Madrid Escuela.