Els Argentona Bocs guanyen la Lliga Catalana de Futbol Americà

Els argentonins derroten a la final del torneig 39-6 els Uroloki de Barcelona

Argentona BocsEls Argentona Bocs es van proclamar diumenge passat campions de la Lliga Catalana de Futbol Americà després de vèncer a la final 39-6 els Uroloki de Barcelona, en un partit que es va celebrar a Vilafranca del Penedès. Dani Lenhardt, jugador dels Bocs, va ser escollit MVP de la final, i és que juntament amb jugadors com Guillem Tubert, Francesc Magret i Pol Dorsé conformen un dels millors atacs de la lliga que no van donar opció al conjunt barceloní.

Aquest és tercer títol català dels Bocs d’Argentona que ja havien estat campions de Lliga Catalana els anys 1995 i 2001. Aquest era un trofeu molt anhelat per l’equip argentoní que portava tres anys consecutius perdent la final de la lliga.

Bocs

Plantilla: Alex Mancha i Alonso, Sergi Martínez i Raya, Paolo Napoletano, David Martínez Gonzalez, Xavier Raya i Lema, Josep Guil i Sánchez, Francesc Magret i Pallarolas, Antoni Remeseiro Alfonso, Guillem Tubert Sesen, Joan Viñals i Noguera, Enric Castillo i Font, Quim Perajoan i Hernandez, Joan Casas i Vidal, Marc Mas i Delgado, Daniel Lenhardt Castarlenas, Pol Dorsé i Navarro, Miguel González Meruelo, Isaac Tudela i Martínez, Oscar Robledo Ricis, Dylan Rivera Valin, Albert Vila Anfrons, Ferran Pallarolas i Valls, Dani Agell i Vila, Christopher Fuentes i Sibina, Guillem Cano i Filbà, Alessandro Castegnaro Coll, Adrià Baena Garcia.

Cos Tècnic: Marc Hernàndez, Jordi Barnet, Quim Perajoan, Guillem Tubert

Argentona Bocs 2